maanantai 5. tammikuuta 2009

Fetajuusto piirakka

Vanha kunnon lohipiirakka sai antaa pohjansa "laitetaan mitä löytyy" piirakkaan ja siitä tuli niin hyvä ett tarttee laittaa ohje ylös =)

FETAJUUSTO PIIRAKKA
Pohja
2,5dl tummia gluteenittomia jauhoja
0,5 dl muusijauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
90g voita (sulanakin toimii tai öljy...)
1dl kylmää vettä
NYPI SEKAISIN, PAISTA 10 MIN 200

Täyte
Feta juustoa 1/2 purkkia + smetanaa purkillinen
sekä 1dl emmental raastetta levittäen piirakan päälle
pinnalle tomaatti siivuja ja juustoraastetta sekä oreganoa

paistetaan... kypsäksi

Hyvää ja kaunista, kuvaa ei oo ku se män heti!

Ei kommentteja:

Light Orchid